O nalepkah

Stenske nalepke so izviren način popestritve vsake sobe. Najboljša lastnost stenskih nalepk je prav ta, da jih lahko kadarkoli odlepite ali zamenjate z drugimi motivi, ne da bi bilo potrebno ponovno pleskanje sten. Vse naše stenske nalepke po odstranitvi ne puščajo nobenih sledov.

KAKO IZBIRA BARVE VPLIVA NA NAROČILO?

Barva ozadja je barva vaše stene. Služi le za boljšo predstavo o tem, kakšen bo izgled nalepke na vaši steni. Po namestitvi na steni ostane le motiv v barvi motiva.

LAHKO IZDELATE NALEPKO IZ DVEH BARV? KAJ PA BARVANJE ŠABLONE?

Brez doplačila vam lahko izdelamo stenske nalepke iz dveh različnih barv (vpišite v opombo pri naročanju). Opcija je tudi, da naročite šablono (vpišite v opombo pri naročanju). Tako imate možnost, da vsebino pobarvate s svojo poljubno barvo oziroma več različnimi barvami. Cena šablone je enaka ceni stenske nalepke. 

KAKŠNI SO MATERIALI?

Naša filozofija je ponuditi le najboljšo kvaliteto. Nalepke so računalniško izrezane iz vrhunskih, izredno kvalitetnih materialov vodilnih nemških in ameriških proizvajalcev folij. Vse nalepke izdelujemo sami in se pri tem prilagodimo vašim željam glede dimenzij motivov in vsebine napisov. Prav v tem se razlikujemo od naše konkurence.

ZADOVOLJSTVO STRANKE!

V veliko čast si štejemo dejstvo, da ne beležimo reklamacij, da naše stranke pohvalijo naše stenske nalepke, in tudi dejstvo, da se večina kupcev vrača in ponovno izpolni naročila.

NOVO:
Stenske ure s tihim mehanizmom
 
cenik6 
- ugodne cene !

- kvalitetna izdelava!

- 421 različnih motivov

- hitra dobava

- enostavna montaža

- 42 barvnih odtenkov