PRIPRAVA POVRŠINE

Površina, na katero želite namestiti stensko nalepko (ali šablono za barvanje) mora biti čista in suha. Če je površina mokra ali umazana, se stenska nalepka ne bo dobro prijela stene. Poskrbite, da boste območje, kjer želite uporabiti vašo nalepko, temeljito očistili s suho krpo.

PRIPRAVA NALEPKE

Nalepko sestavljajo tri plasti. Spredaj je sloj prozorne folije, v sredi se nahaja vaš motiv, zadaj pa je nosilni sloj. Nalepko razvijte na mizo, da bo zadnja stran obrnjena proti vam. Počakajte, da se nalepka nekoliko zravna. S priloženo plastično kartico močneje pogladite po vsej zadnji površini, da boste kasneje nalepko lažje lepili.

NAMESTITEV STENSKE NALEPKE

Preden začnete z namestitvijo nalepke, se prepričajte, da bo izbrana pozicija za namestitev prava. Pri označevanju si lahko pomagate z libelo, metrom in svinčnikom – na steno označite zgornja robova. Z zgornje - zadnje strani odlepite nekaj centimetrov nosilnega sloja in ga odstižite. Tako pripravljeno nalepko nalepite pod označena mesta. Sedaj počasi odstranjujte zadnji sloj, istočasno drgnite s kartico po zgornjem sloju - začnite zgoraj na sredini in gladite proti dnu in zunanjosti nalepke, čim bolj enakomerno. Gladite tudi dele, pod katerimi ni motiva. Nosilni sloj odstranjujte vzporedno s sprednjim slojem. Ko ste končali, odlepite zgornji sloj - začnite z vrha. Zgornji sloj počasi vlecite proti dnu, čim bolj ob steni. Pri tem je treba paziti, da je motiv pritrjen na steno. V kolikor je stena poroznejša, se lahko deli motiva prijemajo sprednjega sloja. Takrat podrgnite s plastično kartico po tem delu nekoliko močneje. Lepila motiva se ne dotikajte s prsti, ker ga s tem oslabite! Namestili ste stensko nalepko. Po namestitvi stenske nalepke lahko pogladite motiv samo s čisto in fino krpo. V primeru lepljenja na neporozne površine boste morda opazili kakšen zračni mehurček. Tega prebodete z iglo in s krpo zagladite.

Če ste po teh korakih nameščali stensko šablono, je vse pripravljeno za barvanje. Uporabljajte le barve, ki jih dovoljuje vaša stena. Po barvanju počakajte toliko časa, da se barva posuši. V spošnem odstranjevanje nalepk ne povzroča težav.

colorbar

Garancijski pogoji

Garancija na vse izdelke velja eno leto. Zaradi različnih nastavitev zaslonov vam garancije na izbrano barvo nalepke ne moremo priznati, če niste naročili naše barvne palete, za katero vam kupnino vrnemo ob naročilu v obliki popusta.

NOVO:
Stenske ure s tihim mehanizmom
 
cenik6 
- ugodne cene !

- kvalitetna izdelava!

- 421 različnih motivov

- hitra dobava

- enostavna montaža

- 42 barvnih odtenkov