StenskeNalepke.si

PIŠI – BRIŠI NALEPKE


Piši Briši nalepke so na voljo v ČRNI in BELI barvi.  Na črne se piše s kredicami in krednimi markerji, na bele pa s flomastri.

810IyoL2jZL._AC_SL1500
BELE piši briši
piši briši črna nalepka pravokotna
ČRNE piši briši

PIŠI – BRIŠI NALEPKE

Piši-Briši stenske nalepke lahko namestite na katerekoli gladke površine – steno, steklo, kovino, les, plastiko, hladilnik…  Prednost je njihova enostavna namestitev, saj vrtanje v steno ni potrebno. Brez sledov jih lahko kadarkoli odstranite.

Na voljo so v ČRNI in BELI barvi.  Na črne se piše s kredicami in krednimi markerji, na bele piši briši nalepke pa s flomastri.

Izdelujemo jih iz najbolj kakovostnih in trpežnih materialov, ki obstajajo na tržišču. Primerne so za poslovno rabo, učenje ali zabavo. Na voljo je tudi pester izbor prav posebnih nalepk za otroke

DEKORATIVNE  NALEPKE

Dekorativne stenske nalepke so čudovita popestritev kateregakoli prostora.  Ustvarile bodo prijeten ambient in navdušile vaše prijatelje. Po namestitvi delujejo kot del stene.
Izdelujemo jih iz vrhunskih materialov, v barvah in velikostih po vaši izbiri. Razvrstili smo jih v 14 različnih kategorij.

DEKORATIVNE STENSKE NALEPKE

Dekorativne stenske nalepke so čudovita popestritev kateregakoli prostora.  Ustvarile bodo prijeten ambient in navdušile vaše prijatelje. 

Stenske motive smo za vas razvrstili v 14 različnih kategorij.

Motive izdelujemo iz vrhunskih, mikronsko tankih mat folij in po namstitvi delujejo kot bi bile del stene.  Na voljo vam je 42 različnih barv, lahko pa vam jo izdelamo tudi v kombinaciji dveh ali več barv. Namestite jih po priloženih navodilih, kadarkoli pa jih lahko brez sledu odstranite. Ne puščajo sledov na steni.

nalepke srčki 600
Otroci
Basic RGB
Poslovni prostori
Napisi
pike 11 barv 600
Liki
stenska nalepka šport
Šport
stenske nalepke rože
Rože
nalepka drevo
Drevesa
1108 metulji dve barvi
Živali
Glasba
Glasba
kava1
Kuhinja
abstraktno
Abstraktno
svet
Karte in objekti
Črke za poštni nabiralni nalepka
Posebne nalepke
b2_800_600_0_00_images_stories_16Morski_730330230
Morski

ČAROBNE SVETLEČE ZVEZDICE

Zvezde so čarobne in jih radi opazujemo ljudje vseh starosti.

Otroci imajo radi, da se zvečer na steni, stropu nekaj sveti, in ko to opazujejo, se počutijo varne in pomirjene. Naše zvezdice jim pomagajo, da se umirijo in v kmalu zaspijo. Nad njimi pa boste navdušeni tudi sami, in si jih boste namestili tja, kjer želite romantično, sanjsko in čarobno vzdušje.

AKCIJA od 10. do 20. marca 2024: Namesto 19,90 EUR  samo 12,90 EUR + poštnina. Zvezdicam dodamo še simpatične motive za stikala.

ČAROBNE SVETLEČE ZVEZDICE

Zvezde so čarobne in jih radi opazujemo ljudje vseh starosti.

Otroci imajo radi, da se zvečer na steni, stropu nekaj sveti, in ko to opazujejo, se počutijo varne in pomirjene. Naše zvezdice jim pomagajo, da se umirijo in v kmalu zaspijo. Presenečeni boste, ko bo vaš otrok komaj čakal, da ugasnete luč. Nad njimi pa boste navdušeni tudi sami, in si jih boste namestili tja, kjer želite romantično, sanjsko in čarobno vzdušje.

AKCIJA: od 10. do 20. marca 2024: Namesto 19,90 EUR samo 12,90 EUR + poštnina.

Zvezdicam dodamo še simpatične motive za stikala.

STENSKE URE Z MEANIZMOM


Bodite moderni in unikatni!
Kombinacija stenske nalepke – motiva številčnice in kvalitetnega, neslišnega mehanizma “Karlsson Little Big time”. Številčnica je po namestitvi, kot bi bila naslikana na steno, mehanizem pa naredi 3-dimenzionalni efekt. Čudovito!

Odlična ideja za darilo!

NAPISI PO MERI,  LOGOTIPI, 
POSEBNE NALEPKE …

Želite napis, motiv ali logotip v poljubni barvi in velikosti?

Kontaktirajte nas in navedite kaj si želite. Odgovorili vam bomo v kratkem ter sporočili možnost izdelave in ceno.

Basic RGB

STENSKE URE

Kombinacija stenske nalepke – številčnice in kvalitetnega, popolnoma neslišnega kvarčnega mehanizma “Karlsson Little Big time”. Številčnica je po namestitvi, kot bi bila naslikana na steno, mehanizem pa doda 3-dimenzionalen efekt. Odlična ideja za dom ali darilo!  Unikatno!

NALEPKE ZA VOZILO

Naredite svoje vozilo unikatno z našimi nalepkami, ki vam jih izdelamo po meri in personaliziramo z imeni vaših otrok.  Opozorite voznike za vami naj vozijo previdno, ali pa jih nasmejte s hudomušno nalepko. Izjemno kakovostni profesionalen ultratanek material!

NALEPKE ZA VOZILO

Opozorite voznika za vami naj vozi previdno, ker vozite otroka. Naredite svoje vozilo unikatno z našimi nalepkami za vozila. Izdelujemo jih iz profesionalne, ultratanke cast folije nemškega proizvajalca ORAFOL.

Nalepke vam izdelamo po meri, jih personaliziramo z imeni vaših otrok ali izdelamo napis po meri. Na voljo vam je tudi nekaj hudomušnih motivov.

PESKANE  FOLIJE

Peskane folije se namešča na steklene površine. Nalepljene so na izložbah, vhodih lokalov in podjetij, na steklenih stenskih pregradah, v kopalnicah, tuš kabinah, steklenih vratih itn.. Peskane folije ustvarijo občutek ločenosti, zasebnosti in zastirajo nezaželene poglede mimoidočih, hkrati pa prepuščajo svetlobo. Najbolj priljubljene so srebrnkaste peskane folije.

Peskane folije vam z milimetrsko natančnostjo strojno izrežemo po meri, lahko pa vam izdelamo tudi katerikoli motiv ali napis po vaši želji.  Izdelanega po navodilih, ki jih priložimo, namestite na vaše steklo.

PESKANE  FOLIJE

Peskane folije se namešča na steklene površine. Ustvarijo občutek ločenosti, zasebnosti in zastirajo nezaželene poglede mimoidočih, hkrati pa prepuščajo svetlobo. Najbolj priljubljene so srebrnkaste peskane folije.

Peskane folije vam z milimetrsko natančnostjo strojno izrežemo po meri, lahko pa vam izdelamo tudi katerikoli motiv ali napis po vaši želji. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

You cannot copy content of this page

Scroll to Top